Здравейте.. когато вчер сутринта си видях колата ми се доплака.. ;х някой незнайно защо беше и е.ал мамата.. ама много сериозно.. ;х изкривен калник/от ритници/ и цялата нарисувана с ключ.. ;х АМА ЦЯЛАТА.. дори и покрива.. ;х боята е свалена до грунд.. ;х като цяло някой много се е постарал... ;х причината е незнайна.. бях си спрял на 5 санта от бордюра на улицата пред блока ми.. идея си нямам /единственото което ме съмнява, е че колата ми е с Разградска регистрация, а оня ден имаше мач Лудогорец - Ботев Враца и аз живея в студентски квартал.. /
Та.. работата е следната.. търся си авто бояджия.. за цялостно пребоядисване.. калника си го изправих горе доло.. но вероятно ще си купя нов за да няма проблеми.. ;х Ако може и ориентировъчна цена
Мерси предварително
ПС: Колата я взех, защото нямаше външна забележка.. беше лъскарка без драскотинка.. ;х язък сега че дадох толкова пари ;х
Та.. работата е следната.. търся си авто бояджия.. за цялостно пребоядисване.. калника си го изправих горе доло.. но вероятно ще си купя нов за да няма проблеми.. ;х Ако може и ориентировъчна цена

Мерси предварително

ПС: Колата я взех, защото нямаше външна забележка.. беше лъскарка без драскотинка.. ;х язък сега че дадох толкова пари ;х
Comment